Průmyslová politika v Bělorusku - Liaukovich, Rastsislau (2007)
Cílem této práce je zanalyzovat průmyslovou politiku Běloruska, poukázat na její slabá místa, zhodnotit její dopad na zvyšovaní konkurenceschopnosti průmyslu a nastínit jaké možnosti mají české společnosti při vstupu na běloruský trh.