Průmyslová politika v Bělorusku - Liaukovich, Rastsislau; Dvořák, Jiří, 1941 červen 15.-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem této práce je zanalyzovat průmyslovou politiku Běloruska, poukázat na její slabá místa, zhodnotit její dopad na zvyšovaní konkurenceschopnosti průmyslu a nastínit jaké možnosti mají české společnosti při vstupu na běloruský trh.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses