Ekonomická analýza Východočeské energetiky - Petrovic, Nikolina; Mikovcová, Hana, 1959-; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je rozdělena do dvou částí. V první popisuji pojem ekonomické analýzy, její uživatele a metody, které používá. V druhé praktické části aplikuji metodologii z první teoretické části na Východočeskou energetiku, a.s. Nejprve provádím finanční analýzu, dále pak analýzu efektivnosti a nakonec pomocí souhrnných indexu hodnotim ekonomickou situaci VČE, a.s.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses