Vývoj na trhu práce ve SRN od sjednocení - Maleninská, Eva (2007)
Práce popisuje německý trh práce od počátku 90. let do současnosti. Obsahuje detailní popis současné situace na trhu práce a vývoje nezaměstnanosti ve SRN, hledá příčiny přetrvávající vysoké nezaměstnanosti, specifikuje důsledky nezaměstnanosti na jednotlivcích i na celé ekonomice, charakterizuje reformy na trhu práce prováděné spolkovými vládami a hodnotí jejich výsledky.