Vývoj na trhu práce ve SRN od sjednocení - Maleninská, Eva; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce popisuje německý trh práce od počátku 90. let do současnosti. Obsahuje detailní popis současné situace na trhu práce a vývoje nezaměstnanosti ve SRN, hledá příčiny přetrvávající vysoké nezaměstnanosti, specifikuje důsledky nezaměstnanosti na jednotlivcích i na celé ekonomice, charakterizuje reformy na trhu práce prováděné spolkovými vládami a hodnotí jejich výsledky.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; nezaměstnanost; trh práce; bakalářské práce; unemployment; labor market; bachelor's theses