Analýza projektu vývoje software na zakázku - Návrat, Filip (2007)
Tato práce se zabývá aplikací a využitím metodologií a metodik projektového řízení a vícekriteriálního rozhodování v prostředí reálného projektu vývoje software na zakázku. V práci jsou formulována doporučení a vhodné přístupy pro využití takovýchto metodologií a metodik v jednotlivých fázích projektu s důrazem na individuální přístup ze strany manažera projektu.