Analýza projektu vývoje software na zakázku - Návrat, Filip; Fiala, Petr, 1949-; Kudláček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Tato práce se zabývá aplikací a využitím metodologií a metodik projektového řízení a vícekriteriálního rozhodování v prostředí reálného projektu vývoje software na zakázku. V práci jsou formulována doporučení a vhodné přístupy pro využití takovýchto metodologií a metodik v jednotlivých fázích projektu s důrazem na individuální přístup ze strany manažera projektu.
Vedoucí práce: Petr Fiala
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses