Harmonizace daní z příjmů právnických osob v Evropské unii - Konečná, Jana (2007)
Přehled postupu harmonizačních snah daně z příjmů právnických osob v EU, přístup jednotlivých členských států k harmonizaci, názory daňových odborníků na daňovou konkurenci a analýza daňového zatížení ve světě.