Současná ekonomická spolupráce Turecka s Evropskou unií - Janečková, Barbora; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Turecko a EU jsou dlouholetými partnery v oblasti ekonomické spolupráce. Ta v současné době vychází z vytvoření celní unie v roce 1996. Kooperace mezi Tureckem a EU má řadu podob: zahraniční obchod, finanční pomoc, investiční toky, outsorcing. Nejdůležitějším partnerem Turecka ze zemí EU, ale i celkově, je Německo. Budoucí vývoj spolupráce nabízí řadu alternativ. Jednou z nich je i přistoupení Turecka do EU.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses