CEFTA - analýza vývoje, současnost a význam - Dytrych, Martin; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Vondrušková, Barbora, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce v dějinných, politických a ekonomických souvislostech mapuje vznik a vývoj CEFTA - Středoevropské dohody o volném obchodu a hodnotí význam, který toto integrační seskupení mělo na členské státy v podobě postkomunistických zemí středoevropského regionu. V reakci na změny členské základny souvisící se vstupem středoevropských států do Evropské unie a rozšiřování CEFTA o státy balkánské oblasti pak nastiňuje možný scénař budoucího vývoje tohoto integračního projektu.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; ekonomická integrace; bakalářské práce; economic integration; bachelor's theses