APEC-význam a postavení ve světové ekonomice - Nemeškalová, Markéta (2007)
Práce se zabývá uskupením APEC. V první části je popsán systém práce a historie, stěžejní část pojednává o ministerských setkáních a jejich výsledcích, závěrečná část analyzuje práci uskupení.