APEC-význam a postavení ve světové ekonomice - Nemeškalová, Markéta; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá uskupením APEC. V první části je popsán systém práce a historie, stěžejní část pojednává o ministerských setkáních a jejich výsledcích, závěrečná část analyzuje práci uskupení.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses