B2B marketing v telekomunikacích - Hejkalová, Jana; Koudelka, Jan; Pěknic, Štěpán; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
B2B marketing v telekomunickacích. Výzkum v rámci firemních zákazníků využívajících služby telekomunikačních operátorů na českém trhu.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses