Analýza činnosti a cíle Hospodářské a sociální komise OSN pro západní Asii - Karstová, Jana; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce charakterizuje činnost Hospodářské a sociální komise OSN pro západní Asii. Popisuje její aktivity a shrnuje, jakého pokroku bylo v oblasti dosaženo. Aktivity jsou rozděleny do devíti programů činnosti. Práce hodnotí dosahování rozvojových cílů milénia, které se Komise zavázala plnit. Zabývá se také regionální a interregionální spoluprácí. V úvodu je charakteristika regionu západní Asie.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses