Získávání a výběr zaměstnanců prostřednictvím komerčních zprostředkovatelů - Podešvová, Michaela (2007)
Práce se zabývá postupy a metodami v oblasti získávání a výběru zaměstnanců. Nejprve popisuje teoretické poznatky v oblasti získávání a výběru zaměstnanců. Následně se blíže zaměřuje na získávání a výběr zaměstnanců prostřednictvím komerčních zprostředkovatelů, popisuje jejich postupy, metody a běžnou praxi v českých podmínkách. V další části práce analyzuje postup personální agentury Grafton Recruitment na základě dotazníkového šetření. V závěrečné části práce její postupy hodnotí a navrhuje možná řešení vedoucí ke zkvalitnění jejích služeb.