Získávání a výběr zaměstnanců prostřednictvím komerčních zprostředkovatelů - Podešvová, Michaela; Koubek, Josef, 1940-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá postupy a metodami v oblasti získávání a výběru zaměstnanců. Nejprve popisuje teoretické poznatky v oblasti získávání a výběru zaměstnanců. Následně se blíže zaměřuje na získávání a výběr zaměstnanců prostřednictvím komerčních zprostředkovatelů, popisuje jejich postupy, metody a běžnou praxi v českých podmínkách. V další části práce analyzuje postup personální agentury Grafton Recruitment na základě dotazníkového šetření. V závěrečné části práce její postupy hodnotí a navrhuje možná řešení vedoucí ke zkvalitnění jejích služeb.
Vedoucí práce: Josef Koubek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingový výzkum; diplomové práce; marketing research; master's theses