Přeměna právní formy společnosti z s.r.o. na a.s. - Pavelková, Renata; Pelák, Jiří, 1977-; Marešová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato diplomová práce popisuje přeměny společností se zaměřením na jednu konkrétní formu přeměny, a to na změnu právní formy společnosti. Je zde zobrazen celý proces transformace včetně popisu všech kroků. Teoretická část je doplněna ilustrací změny právní formy na společnosti Casus Direct Mail, s.r.o.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses