Podnikatelské prostředí, obchodní zvyklosti a kulturní specifika Bolívie - Murárik, Tomáš; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Představení Bolívie, analýza země, historie, ekonomika, obchod, zahraniční vztahy a budoucnoust včetně spolupráce s Českou republikou.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses