Aplikace modelu CAF na sebehodnocení ZŠ Javorník - Nemeškalová, Magdalena (2007)
Diplomová práce se zabývá problémem autoevaluace základní školy. Pro sebehodnocení Základní školy Javorník využívá model CAF, Společný hodnotící rámec pro organizace veřejného sektoru.