Aplikace modelu CAF na sebehodnocení ZŠ Javorník - Nemeškalová, Magdalena; Plášková, Alena, 1949-; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá problémem autoevaluace základní školy. Pro sebehodnocení Základní školy Javorník využívá model CAF, Společný hodnotící rámec pro organizace veřejného sektoru.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses