Arbitrážní a zajišťovací vztahy na trzích futures kontraktů na úrokovou míru - Bukovský, Jan; Málek, Jiří, 1953-; Witzany, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Hlavním cílem této práce byl souhrnný pohled na trh úrokových futures. Z počátku byly vysvětleny základní pojmy a vztahy a postupně byly přidávány poznatky o jednotlivých arbitrážních a zajišťovacích vztazích. Důraz byl kladen na precizní vysvětlení dané problematiky na příkladech za použití reálných dat z trhu.
Vedoucí práce: Jiří Málek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses