Postavenie Slovenska v EU - Spodniaková, Miroslava; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalárska práca vytvára komplexný obraz o postavení Slovenska v Európskej únii. Práca sa zaoberá procesom vstupu od r. 1989 a momentálnym postavením a vývojom medzi ostatnými európskymi štátmi, hlavne z makroekonomického hľadiska. Zvláštne zameranie je venované pripravovanému vstupu do eurozóny, kde je bližšie rozobratá nominálna a reálna konvergencia.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses