Možnosti riadenia kurzového rizika - Sedláčko, Richard; Brada, Jaroslav, 1964-; Čajka, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práca sa zaoberá analýzou možností, ktoré poskytujú menové deriváty a iné nástroje pri riadení menového rizika nefinančných firiem. Rizikami a nákladmi, vyplývajúcimi z pohybu menových kurzov, pre firmy zapojené do medzinárodného obchodu. Rozšírenosť používania derivátových produktov pri riadení menového rizika u nefinančných firiem.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses