Využití metody Balanced Scorecard pro řízení v oblasti malého a středního podnikání - Ječná, Zuzana; Fibírová, Jana, 1951-; Hušek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Metoda řízení Balances scorecard je způsobem, jak může společnost převést účinně svoji strategii do praxe. Byla vyvinuta počátkem 90. let minulého století v USA. Dává do harmonie hodnotová (finanční) a naturální (nefinanční) měřítka. Diplomová práce se zaměřuje na použití metody Balanced Scorecard při aplikaci na malý podnik. Podrobně popisuje provedení jednotlivých kroků a jejich podíl na celkovém úspěchu při tvorbě BSC.
Vedoucí práce: Jana Fibírová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses