Orgány statutárního města Mladá Boleslav - Kažmírová, Ingrid; Svoboda, Karel, 1930-2007; Grospič, Jiří, 1929-2016; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá charakteristikou postavení orgánů statutárního města Mladá Boleslav. Zejména je kladen důraz na zastupitelstvo města a jeho výbory, radu města a její komise, primátora a magistrát. Cílem je zaměřit se na jejich postavení, strukturu, pravomoc a působnost. Dále se snaží zachytit změny u jednotlivých orgánů, ke kterým došlo jak z hlediska demografických tak sociálních charakteristik. Konkrétně jsou porovnávány dvě po sobě jdoucí volební období 1998-2002 a 2002-2006.
Vedoucí práce: Karel Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses