Analýza trhu pojištění odpovědnosti z provozu vozidla 2007 - Borová, Martina (2007)
Teoretická část je věnována vymezení právního rámce pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a navrhovaným změnám zákona v souvislosti s 5.směrnicí. Praktická část se zabývá analýzou poptávky a nabídky na trhu s tímto pojistným produktem a používané segmentaci.Závěr shrnuje získané poznatky.