Analýza trhu pojištění odpovědnosti z provozu vozidla 2007 - Borová, Martina; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Teoretická část je věnována vymezení právního rámce pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a navrhovaným změnám zákona v souvislosti s 5.směrnicí. Praktická část se zabývá analýzou poptávky a nabídky na trhu s tímto pojistným produktem a používané segmentaci.Závěr shrnuje získané poznatky.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses