Finanční anylýza společnosti KAROSA, a.s. - Vatolinová, Darja; Novák, Tomáš, 1979-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce na téma Finanční analýza společnosti KAROSA, a.s. si klade za cíl teoreticky vysvětlit zvolený metodický aparát při zpracování finanční analýzy a následně tuto teorii uvést do praxe u podniku KAROSA, a.s. Finanční analýza je jedním z hlavních nástrojů řízení podniku. Tato práce ve své teoretické i praktické části zahrnuje nejpoužívanější ukazatele a postupy, které jsou v dnešní době přijímané za standard. Praktická část finanční analýzy vychází z účetních výkazů společnosti za období 2001-2005 a jejím hlavním cílem je zhodnotit finanční zdraví společnosti KAROSA, a.s.
Vedoucí práce: Tomáš Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses