Hodnocení investičního projektu - Smola, Radko; Sieber, Patrik, 1977-; Strouhal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce je na téma hodnocení investičního projektu. V první části je podrobně rozebrána metoda DCF, v části druhé je tato metodika demonstrována na praktickém případě.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses