Stress management - Řízení stresu při kritických událostech (CISM) v letových provozních službách - Nedvědová, Lenka; Bedrnová, Eva, 1946-; Hubinková, Zuzana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá aplikací programu CISM při řízení streu v provozních letových službách.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; letiště; diplomové práce; airports; master's theses