Cílování inflace v České republice a v Polsku a jeho hodnocení pomocí ztrátové funkce centrální banky - Berková, Lenka; Koderová, Jitka; Korbel, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce se snaží zhodnotit režim cílování inflace v České republice a v Polsku od jeho zavedení až do současnoti. Jako zvláštní způsob zhodnocení úspěšnosti tohoto režimu je zvolena ztrátová funkce centrální banky, která matematicky zhodnocuje úspěšnost centrální banky při dosahování svých cílů.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses