Strategie kvalifikovaného investora na trhu nemovitostí - Mareš, Jakub; Revenda, Zbyněk, 1959-; Kuzicová, Radmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato práce se zabývá strategií investování do nemovitostí prostřednictvím speciálních fondů kvalifikovaných investorů. Analyzuje ekonomickou podstatu těchto investic a otázky související s jejich výnosností a rizikem. Dále specifikuje organizační uspořádání investičního procesu v zahraničí i v České republice a uvádí hlavní trendy investičního odvětví. V praktické části práce je vytvořena modelová investiční strategie nemovitostního fondu kvalifikovaných investorů, na kterou navazuje kapitola věnovaná vytváření plánu peněžních toků modelového fondu.
Vedoucí práce: Zbyněk Revenda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; trh nemovitostí; diplomové práce; real estate market; master's theses