Analýza bankovní rozvahy, bankovní podrozvahy a bankovního výkazu zisku a ztráty - Pavlasová, Hana; Revenda, Zbyněk, 1959-; Míšek, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Cílem diplomové práce je porozumět bankovním výkazům, analyzovat jednotlivé položky a jejich vývoj. Diplomová práce je strukturována podle jednotlivých výkazů, tvoří ji tedy tři hlavní kapitoly: Rozvaha banky, Podrozvaha banky, Bankovní výkaz zisku a ztráty. Každá z těchto kapitol má svůj vlastní teoretický úvod. Dále kapitoly obsahují podrobnější členění dle jednotlivých položek. Každá položka je vysvětlena nejen teoreticky, ale také prakticky a funkčně a to ve většině případů na názorném příkladu.
Vedoucí práce: Zbyněk Revenda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses