Možnosti integrace zdanění příjmů jednotlivců a pojistného v České republice - Blahníková, Šárka; Klazar, Stanislav, 1974-; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Ve své práci se zabývám možnostmi sjednocení daně z příjmů fyzických osob a pojistného v České republice. Charakterizuji výhody jednotného integrovaného systému a vymezuji potřebné kroky k uskutečnění této reformy. Porovnávám daň z příjmů a obojí pojistné v České republice. Navrhuji, jak by se mohl zjednodušit proces výběru a vyměření. Nakonec sleduji dopady zavedení modelu na poplatníky a státní rozpočet.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses