Postup při zadávání a vyhodnocování veřejných zakázek na municipální úrovni veřejného sektoru v ČR (s případovou studií) - Matysová, Monika (2007)
Náplní první kapitoly je analýza současného legislativního rámce a odborné literatury problematiky týkající se veřejných zakázek.Cílem je seznámit čtenáře se základními pojmy, které jsou v procesu veřejného zadávání podstatné. Těžištěm druhé části jsou jednotlivé metody, které můžeme použít při evaluaci projektu.Praktická část se zabývá porovnáním výsledného pořadí nabídek na základě vybrané metody ordinální stupnice a metody celkové vážené užitnosti.