Postup při zadávání a vyhodnocování veřejných zakázek na municipální úrovni veřejného sektoru v ČR (s případovou studií) - Matysová, Monika; Ochrana, František, 1952-; Tichá, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Náplní první kapitoly je analýza současného legislativního rámce a odborné literatury problematiky týkající se veřejných zakázek.Cílem je seznámit čtenáře se základními pojmy, které jsou v procesu veřejného zadávání podstatné. Těžištěm druhé části jsou jednotlivé metody, které můžeme použít při evaluaci projektu.Praktická část se zabývá porovnáním výsledného pořadí nabídek na základě vybrané metody ordinální stupnice a metody celkové vážené užitnosti.
Vedoucí práce: František Ochrana
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; analýza; veřejné zakázky; diplomové práce; analysis; public contracts; master's theses