Individuálne investovanie v ČR - Fedorik, Peter; Koderová, Jitka; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce analyzuje strukturu úspor českých domácností v posledních letech a zaměřuje se na kolektivní investování ve formě podílových fondů a individuální investování do cenných papírů. Práce se snaží identifikovat příčiny současné vysoké obliby podílových fondů, naproti relativně velmi malé části úspor českých domácností směrujících přímo do cenných papírů.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses