Komparace minimální mzdy a životního minima - Bártíková, Hana; Adamec, Václav; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá vztahem životního minima a minimální mzdy během vývoje po roce 1989. Zkoumá vliv jejich vzájemné relace na růst nezaměstnanosti.
Vedoucí práce: Václav Adamec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; sociální dávky; nezaměstnanost; životní minimum; bakalářské práce; social benefits; unemployment; living minimum wage; bachelor's theses