Analýza financování zdravotnictví v ČR - Zatloukalová, Jana; Adamec, Václav; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce pojednává o problému českého zdravotnictví - jeho financování. Charakterizuje jednotlivé zdravotnické systémy a jejich financování, podrobněji pak hodnotím současnou situaci v České republice a vývoj zdravotnictví v posledních několika letech. V další části práce hledá možnosti nápravy a analyzuje reformní návrhy současných největších politických stran a přibližuje jejich dopad. Cílem práce je nalezení optimálního řešení pro současný stav.
Vedoucí práce: Václav Adamec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; financování; zdravotnictví; bakalářské práce; financing; health service; bachelor's theses