Analýza poskytování komplexních IT služeb mikropodnikem - Burgr, Mikuláš (2007)
Analýza podmínek podnikání pro podniky jednotlivce a mikropodniky na trhu poskytování komplexních IT služeb, analýza zákazníků, produktu i konkurence. Provedení segmentace trhu poskytování komplexních IT služeb, sestavení SWOT analýzy podniku jednotlivce na zmíněném trhu.