Analýza poskytování komplexních IT služeb mikropodnikem - Burgr, Mikuláš; Černá, Jitka; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Analýza podmínek podnikání pro podniky jednotlivce a mikropodniky na trhu poskytování komplexních IT služeb, analýza zákazníků, produktu i konkurence. Provedení segmentace trhu poskytování komplexních IT služeb, sestavení SWOT analýzy podniku jednotlivce na zmíněném trhu.
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses