Finanční analýza společnosti Poradíme, s.r.o. - Bohatová, Zuzana (2007)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit finanční zdraví společnosti Poradíme s.r.o., v letech 2004 ? 2006. Práce je rozdělena na dvě části. První se zabývá teorií finanční analýzy a základními informacemi o firmě Poradíme, s.r.o.. V druhé, praktické části pak tyto metody aplikuji a docházím ke konkrétním závěrům. Nakonec jsou výsledky analýzy porovnány s oborovými hodnotami vybraných ukazatelů.