Finanční analýza společnosti Poradíme, s.r.o. - Bohatová, Zuzana; Mikovcová, Hana, 1959-; Gazda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit finanční zdraví společnosti Poradíme s.r.o., v letech 2004 ? 2006. Práce je rozdělena na dvě části. První se zabývá teorií finanční analýzy a základními informacemi o firmě Poradíme, s.r.o.. V druhé, praktické části pak tyto metody aplikuji a docházím ke konkrétním závěrům. Nakonec jsou výsledky analýzy porovnány s oborovými hodnotami vybraných ukazatelů.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; služby; analýza; bakalářské práce; service industries; analysis; bachelor's theses