KPIs jako podklad pro řízení v logistice - Karban, Jan (2007)
Cílem práce je seznámit čtenáře s problematikou klíčových ukazatelů výkonu (KPIs). V teoretické části se zabývá problematikou outsourcingu jako oblastí, která je s KPIs úzce spojena a samotnou problematikou těchto ukazatelů. Zejména se zaměřuje na definování nových ukazatelů, implementaci a představení možných oblastí využití KPIs. Praktická část obsahuje aplikaci ukazatelů KPIs v rámci řešení reálného projektu z oblasti automobilového průmyslu.