Aktuální problémy likvidity podniku s aplikací na podnik - Kudela, Petr; Ducheček, František, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce je zaměřena na zhodnocení možných způsobů monitorování a řízení likvidity podniku. Hodnotí hojně používané poměrové a rozdílové ukazatele a upozorňuje na jejich nedostatky z hlediska analýzy likvidity. Jako alternativu navrhuje monitorování budoucího vývoje peněžních toků. Poznatky z teoretické části jsou aplikovány při analýze likvidity podniku CENTROPROJEKT a.s.
Vedoucí práce: František Ducheček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses