OECD - analýza činnosti a perspektivy - Karnová, Barbora (2007)
Práce poskytuje informace o vzniku a vývoji OECD. Analyzuje její činnost podle jednotlivých ekonomických a sociálních úseků. Formuluje perspektivy do budoucnosti.