OECD - analýza činnosti a perspektivy - Karnová, Barbora; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce poskytuje informace o vzniku a vývoji OECD. Analyzuje její činnost podle jednotlivých ekonomických a sociálních úseků. Formuluje perspektivy do budoucnosti.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses