Současné reformní procesy SRN - Micková, Zuzana (2007)
Práce se zabývá aktuálními reformami v SRN po sjednocení SRN a NDR. Hlavní část popisuje reformy po nástupu Velké koalice (2005),které definuje podle obsahu, dosažených cílů a relizace každého reformního procesu. v závěru analyzuje současný stav německého hospodářství, popisuje dopad reforem a udává budoucí prognózu a kritiku reforem.