Současné reformní procesy SRN - Micková, Zuzana; Hitzgerová, Gabriela, 1944-; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá aktuálními reformami v SRN po sjednocení SRN a NDR. Hlavní část popisuje reformy po nástupu Velké koalice (2005),které definuje podle obsahu, dosažených cílů a relizace každého reformního procesu. v závěru analyzuje současný stav německého hospodářství, popisuje dopad reforem a udává budoucí prognózu a kritiku reforem.
Vedoucí práce: Gabriela Hitzgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Německo; bakalářské práce; Germany; bachelor's theses