Galerie v Praze a cestovní ruch - Sýkorová, Eva; Netková, Jarmila; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce charakterizuje oblast kulturního turismu a analyzuje činnost galerií v Praze. Zabývá se otázkou financování galerií. Případové studie Galerie Rudolfinum rozebírá aspekty propagace výstavy. Diplomová práce pojednává také o galerijní pedagogice,aukcích a nových vývojových tendencích v oblasti umění.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; aukce; cestovní ruch; galerie; diplomové práce; auctions; tourism; art galleries; master's theses